Kort Nyt

Efter hvert bestyrelsesmøde udsender bestyrelsen et lille nyhedsbrev til alle havelejere. Her finder du også de seneste Kort Nyt.

Kort Nyt

03. Marts, 2024

OBS nyt mødested for generalforsamlingen 13. marts: Evald Krogs Gade 9, 1. sal, lokale 1 (Svømmehalsbygningen)

Kontingent: betales på generalforsamlingen, kontant eller via MobilePay.

  • Hvis du ikke kommer til GF, er fristen for indbetaling af kontingent den 31. marts 2024.
  • Kontakt Kasserer Henrik Dahl ift. betaling. Tlf/SMS 4076 4729. Manglende betaling betragtes som en udmelding af haveforeningen.


Haveaftaler for 24/25: Haveregler og haveaftale udleveres på generalforsamlingen. Læs gerne igennem på forhånd. Find dem vedlagt i mailen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

Kurve til eget haveudstyr:
Hvert lod får reolplads i kælderen til en kurv. Din kurv kan være op til 32 cm. bred og 38 cm. høj. Sæt navn og/eller lodnummer på kurven.

Kort Nyt

05. februar, 2024

Så er tiden ved at nærme sig vores general forsamlingden 13.3.2024 kl. 19 til ca. 21.

Denne gang foregår det i den grønne dagligstue.Håber at se dig – da der er mange spændende emner. Vi sender indkaldelse til mødet på din mail. På bestyrelses mødehar vi arbejdet med: retningslinjer, haveaftaler, ventelisten, kontingentet, depositum, hjemmesiden, IT udfordringer, vores 10. års jubilæum og mulige opbevaringssted i vores kælderEr der nogle af jer der ikke ønsker at fortsætte med dit havelod næste sæson – så giv hurtigt besked til Venteliste ansvarlig Inger (venteliste@have-marselis.dk).
Så dem på ventelisten kan komme i gang.

Vi ses den 13.3.

Kort Nyt

15. Januar, 2024

Sidste Kort Nyt udkom i november. Siden da har vi holdt Jul og Nytår og haverne står nu og skutter sig under de smukkeste sne-puder – venter på begyndende spiring …

Rigtig Godt Nytår allesammen 🙂 😀

Sammenskuds-julearrangementet først i december var rigtig vellykket – 13 deltagere som hver især bidrog med dejlig mad til det store julebord i Den Grønne Dagligstue.Rigtig skøn og festlig aften.

Foreløbig kan vi se frem til Generalforsamling og Jubilæumsfest – se datoer nedenfor.

Onsdag 13. Marts 2024
GENERALFORSAMLING
Indkaldelse følger i februar.

Lørdag 20. April 2024 kl. 14.00
JUBILÆUMSFEST for HAVEFÆLLESSKABET
Havefællesskabets 10 års Jubilæum fejres med bobler og lagkage ved haverne.
Hvis regnvejr søger vi ly i Den grønne Dagligstue.

Kort Nyt

06. november, 2023

Arbejdsdag / Vinterklargøring
Dagen gik over al forventning -fint fremmøde, mildt vejr og næsten ingen regn.Vi var heldige at have lånt en trailer fra morgenstunden og nåede derfor både at få indkøbtmaterialer til nyt læhegn ved fællesbedet og få kørt et par læs ukomposterbart affald tillodsepladsen.

Palleramme-kompostbeholderen kan igen benyttes, men HUSK at klippe dit haveaffald i mindre stykker (3-5 cm) og plast-affald skal IKKE i containeren 😉
Vi nåede også at få fejet og ryddet op i kælderen.Indimellem hyggede køkkenholdet om os med rugbrødsmadder, boller og varm chokolade – dejlig dag i Havefællesskabet.

PETANQUE – mandage kl. 16
Spilletiden er rykket 1/2 time – vi begynder således kl. 16.Bliver det for mørkt rykker vi indenfor og spiller BOB.

LUFTMÅLING på Langenæs og Frederiksbjerg.Projektleder Søren Jørgensen fra Kommunen har henvendt sig til os angående målinger af luftkvaliteten på et par cykelruter i vores del af byen.Vi bliver spurgt om medlemmer fra Havefællesskabet eventuelt kunne ønske at deltage – det vil tage omtrent 20 minutter at cykle ruten.Læs dokumentet vedhæftet det Kort Nyt du modtager på mail, og er du cyklist og ønsker at deltage, så melder du dig til hos Søren. Kontaktoplysninger finder du i skrivelsen.

Lørdag den 2. december kl. 18,00 – ?
Jule-sammenskuds-gilde i Den grønne DagligstueVi gentager successen fra sidste år og afholder hyggeligsammenskudsgilde i Den grønne Dagligstue.
Medbring egne drikkevarer og en ret til fællesbordet – resten stårHavefællesskabet for.

Tilmeldingsfrist senest den 25. november til Henrik tlf. 40764729,som også står for koordinering af retterne til jule-bordet